skip to Main Content
+31 (0)6 20 87 65 23 info@priotex.nl
Over ons

PrioTex is een ervaren textieldrukkerij die kwaliteit voorop stelt. Wij hanteren korte levertijden en eerlijke prijzen. Bent u op zoek naar shirts, sweaters, jackets, caps, paraplu’s etc. dan proberen wij voor u het geschikte product te vinden, desgewenst bedrukt met uw eigen logo, tekst of naam. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij.

PrioTex adviseert u graag over de juiste druk methode. Dit is afhankelijk van de aantallen en textielsoort. Bent u een kleine of grote afnemer, we besteden de grootste zorg aan uw product. Ook uw zelf aangeleverd textiel bedrukken wij graag voor u.

Diensten

Zeefdruk

In principe kan met zeefdruk alles bedrukt worden zolang het materiaal maar vlak is. Het voordeel van zeefdruk is dat de bedrukking een lange levensduur heeft. Zeefdruk is zeer geschikt voor bedrukking op textiel, maar ook voor panelen van machines mits plano aangeleverd. Wij hebben een eigen textieldrukkerij met jarenlange ervaring.

Digitale transfer

Bij transferdruk wordt het product eerst op o.a. kalkpapier gedrukt waarna het kalkpapier inclusief bedrukking op bijvoorbeeld een T-shirt wordt geperst. Wanneer het kalkpapier wordt verwijderd blijft alleen de bedrukking op het het product over. Dit in tegenstelling tot zeefdruk waarbij het product rechtsreeks bedrukt wordt.

Stickers

Wij bedrukken zowel kleine als grote oplages, van één kleur tot full-colour. Het is mogelijk om uw sticker in alle gewenste vormen uit te snijden zodat er geen overtollig papier naast de bedrukking zit. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een standaard sticker met bijvoorbeeld een vierkante, rechthoekige of ronde vorm.

Borduren

Tampo druk

Flex & Flock

Veel gestelde vragen

De kosten voor het bedrukken van een T-shirt is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Oplage
  • Het product
  • De bedrukking (het ontwerp, aantal kleuren)
  • Drukmethode

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Specificeer zo goed mogelijk uw wensen zodat wij de juiste prijs kunnen maken.

Ja, onze core-bussiness is zeefdrukken. Dankzij tientallen jaren ervaring kunnen wij u het juiste advies geven voor uw wensen.

U dient altijd vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ‘door de bomen het bos niet meer ziet’ door alle online informatie. PrioTex geeft u graag vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Back To Top
×Close search
Zoeken