Wij bedrukken bijna alles!

PrioTex is een ervaren textieldrukkerij die kwaliteit voorop stelt. Wij hanteren korte levertijden en eerlijke prijzen. Ben je op zoek naar shirts, sweaters, jackets, caps, paraplu’s etc. dan proberen wij het geschikte product te vinden, desgewenst bedrukt met je eigen logo, tekst of naam. Volledig verzorgd vanuit onze eigen drukkerij.

Snelle levertijden

Eerlijke prijzen

Advies op maat

Ervaren drukkerij

Populaire producten

T-shirts

POLO SHIRTS

SWEATERS

JASSEN

TASSEN

PARAPLU'S

BELETTERING

OP MAAT

jIJ weet al precies wat je wilt...

Bedrukkingsmogelijkheden

Zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek waarbij inkt door een zeefdrukraam wordt geperst. De bedrukking wordt rechtstreeks op het product gedrukt. In principe kan met zeefdruk alles bedrukt worden zolang het materiaal maar vlak is. Het voordeel van zeefdruk is dat de bedrukking een lange levensduur heeft. 

Digitale transfer

Bij transferdruk wordt het product eerst op o.a. kalkpapier gedrukt waarna het kalkpapier inclusief bedrukking op bijvoorbeeld een T-shirt wordt geperst. Wanneer het kalkpapier wordt verwijderd blijft alleen de bedrukking op het het product over. 

DTF PRINTER

tekst

ZEEFDRUK TRANSFERS

tekst

Stickers

Wij bedrukken zowel kleine als grote oplages, van één kleur tot full-colour. Het is mogelijk om uw sticker in alle gewenste vormen uit te snijden zodat er geen overtollig papier naast de bedrukking zit. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een standaard sticker met bijvoorbeeld een vierkante, rechthoekige of ronde vorm.

borduren

Via een speciale software wordt jouw opdruk omgerekend naar een borduurpatroon. Het product wordt op de borduurmachine gespannen en gaat vervolgens automatisch met naald en draad jouw opdruk op het product borduren. Er is ruime keuze in de kleuren garen die we kunnen gebruiken.

Over ons

Als ervaren drukker wilde Monique graag aan de slag voor zichzelf, vanuit de garage werd er een start gemaakt. De aanvragen stroomden binnen waardoor ondertussen ook Har (en de rest van het gezin) mee aan het helpen waren. Ook de producten stapelden zich op waardoor op gegeven moment de garage te klein werd.

In 2018 zijn we verhuisd naar een bedrijfspand aan de Eindstraat in Horn, waar voldoende plek was voor de producten en we de mogelijkheid hadden om het machinepark uit te breiden. In de loop van de tijd zijn we van een kleine zeefdruk en digitale transferpers uitgebreid naar een zeefdruktafel, belichtingsruimte, droogmachine, filmprinter, digitale transfer printer, enz.

Inmiddels hebben we een volwaardige drukkerij weten neer te zetten waar we bijna alles kunnen bedrukken met als expertise bedrukking van  textielproducten.